De slimste en lichtste manier om fietsdiefstal te vermijden !

In België alleen al worden jaarlijks meer dan 32 000 meldingen gedaan van gestolen fietsen. Vaak worden gestolen fietsen doorverkocht op de zwarte markt of via online kanalen waardoor het moeilijker wordt om ze terug te vinden. Het is dus extra belangrijk om je fiets goed te beveiligen tegen diefstal.  Wij zochten hiervoor een oplossing !

Verbeteringen  en kwaliteit verhogen

meer fun beleven 

Fietsen is fun en ontspanning. Iedereen beseft ook dat de kwaliteit van zijn fiets, zijn onderdelen en accessoires mee bepalend zijn voor de complete beleving. Aan deze totaal beleving werken we graag mee en dit door produkten aan te bieden die zorgen voor meerwaarde en verbetering !

Wat ooit gestart was met de zoektocht naar een oplossing voor die vervelende losse spullen in je achterzak als race-fietser, resulteerde na enige tijd zoeken en testen tot een handige en slimme oplossing! Stickypod werd het toverwoord, handig en snel alles op één plek! Check hiervoor www.sticky-pod.be indien je hier meer informatie over wenst.

Ondertussen, vele jaren verder zijn we beginnen nadenken over het fenomeen "fietsdiefstal. Na lang testen en uitproberen van mogelijke oplossingen, zijn voor en nadelen af te wegen, zijn we gekomen tot 2 produkten waarbij draagbaarheid en het ontmoedigen tot het stelen van je fiets duidelijk winnaars zijn geworden.

Een nieuw logo

Een nieuw logo verzinnen bleek niet zo simpel, maar uiteindelijk kwam er wel iets  uitgerold wat het geheeld mooi weergeeft. 

Bike-lockdown

Als je jouw fiets ergens neerzet moet die daar blijven staan. Dit doe je door je fiets te beveiligen en liefst zonder zware en grote sloten te moeten mee sleuren en gelijk toch voldoende ontmoediging creëert tegen diefstal !

Alarm & Tracking #alterlock

Een slot is mooi maar heeft geen enkel nut als een dief dit weet te kraken, dus moet er best een 2de en 3de optie bijhorend voorzien worden.

Licht van gewicht en draagbaar

De combinatie van Safetyhook + Alterlock is onze oplossing! Waarom? Compact en extreem licht, de beveiliging die je overal volgt. Handig voor thuis in je garage, tijdens vakantie op een event, je fietsdrager, je stamcafe etc...